Luceferii scapa victorie printre degete in minutele de prelungire

0
Posted December 9, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

fotbScor mai puțin întâlnit pe un teren de fotbal în cadrul etapei a XXI-a a Ligii a 2-a de fotbal din țara noastră, ultima din acest an calendaristic. Luceafărul Oradea a terminat la egalitate scor 4-4 (2-2) în deplasarea de la Timișoara cu Ripensia. În tur oaspeții au câștigat cu 2-1.

De astă dată orădenii au reușit deschiderea scorului prin golgheterul lor Vlad Rusu, la prima acțiune ofensivă a partidei. La doar un minut distanță, Mediop reușește să restabilească egalitatea.

Până la pauză același Vlad Rusu într-o formă sportivă bună în ultima perioadă, punctează pentru bihoreni, iar egalitatea a fost restabilită din nou după reușita lui Toma.

Gazdele trec pentru prima dată în avantaj atunci când Mediop reușește și el dubla, fiind parcă un duel al atacanților. Vlad Rusu își trece din nou numele pe lista marcatorilor reușind tripla, după ce a transformat un penalty, era minutul 70. Cu opt minjute înainte de final, Razvan Trif are o execuție de generit și înscrie de la mare distanță.

Finalul a fost tensionat. Timișorenii se avântă în atac, Dumitre trece pe lângă egalare. În fine în al doilea minut al prelungirilor cu șansă, organizatorii stabilesc scorul final 4-4, nou intratul Neamțu prinde un vole de zile mari și-l învinge pe Goia.

Ripensia: D. Munteanu – Ad. Popa, Stoi (83 Dumiter), M. Toma, C. Toma, Apro – Ad. Ungureanu (85 Mânecan), Zaluschi, Tudor, Bobină (89 Neamțu) – Mediop
Antrenor: Radu Suciu

Luceafărul: Goia – Tînc, Trif, Cuc (46 Roșu), Al. Dulca, Balea, A. Mutu, Ţegle, Ban (58 Rocha), Codoban, Vl Rusu
Antrenor: Cristian Dulca


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)