Martin Zeno a intrat in programul normal al echipei

0
Posted December 6, 2017 by Lucian Popa in Baschet

bascMartin Zeno a început antrenamentele alături de colegii săi. Jucătorul american a primit aprobarea medicilor de a se alătura echipei în pregătire, după o perioadă îndelungată de recuperare și un program individual de antrenament, conceput de către preparatorul fizic Marius Marinău, pe baza celor discutate cu medicii care au monitorizat procesul de recuperare al baschetbalistului.

Accidentat la genunchi pe data de 20 septembrie anul curent la primul meci oficial al sezonului 2017/18, la Botevgrad, Martin Zeno (foto) a efectuat primul antrenament cot la cot cu colegii săi de echipă în cursul săptămânii premergătoare meciului cu BC SCM Timișoara, contând pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Meciul are loc luni (11.12), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe.

Referitor la Zeno, președintele CSM Oradea, Șerban Sere a declarat pentru Digi 24 Oradea următorele:

“Probabil va juca puţin cu Timişoara, sau meciul următor, de la Piteşti. Vom avea răspunsul în cursul zilei de sâmbătă. Din punct de vedere medical el e OK. Acum preparatorul fizic lucrează intens pentru refacerea tonusului şi a masei musculare.”

Zeno parcurge al 3-lea sezon alături de CSM CSU Oradea. Jucătorul nord-american a venit în România din Liga VTB în cursul sezonului 2015/16, ajutând gruparea roș-albastră să câștige primul titlu de campioană națională din istorie. El a avut un rol determinant și în sezonul 2016/17, la cel mai lung parcurs european ca număr de meciuri pentru o grupare sportivă românească – 20 meciuri.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)