Nu cunosc alt cuvant in afara victoriei

0
Posted December 11, 2017 by Lucian Popa in Volei

DSC_0033O noua victorie a voleibalistelor universitare care se afla la egalitate de puncte cu echipa de pe locul secund si cu un bilant pozitiv de 7 victorii si doar 2 infrangeri in acest sezon.

Meciul a fost unul disputat, mai ales in primele doua seturi, gazdele au avut o evolutie foarte buna, insa experienta jucatoarelor de la CSU Oradea le-a permis acestora sa gestioneze mult mai eficient finalurile de set si
sa-si adjudece victoria in trei seturi.

Finalul ambelor seturi a fost unul echilibrat, echipele fiind la egalitate, 22-22 si 23-23, oradencele si-au pastrat luciditatea si au stiut sa stranga randurile in momentele cheie si sa se mobilizeze pentru
a-si respecta statutul de favorita.

Mariana Szabo-Alexi (antrenor): “ Ma bucur foarte mult ca am inceput returul cu victorii si ca am reusit sa avem o evolutie pozitiva, sunt foarte multumita de toate jucatoarele componentele ale echipei. Le multumesc si le felicit pentru daruire si implicare, iar anul viitor ne dorim sa avem rezultate cel putin la fel de bune”.

Urmeaza o pauza competitionala, campionatul se va relua in data de 20 ianuarie cand CSU Oradea va evolua pe teren propriu cu echipa ACS Transilvania Brasov.

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Chis Flavia, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia (libero), Maran Andreea, Pura Madalina, Breban Alexandra, Bikvalvi Alexandra (libero).
Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)