Nu trebuie căutate niciun fel de scuze…

0
Posted December 12, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handSelectionerul nationalei feminine de handbal a Romaniei, spaniolul Ambros Martin, a declarat ca poate gandul la calificare a paralizat echipa Romaniei, invinsa surprinzator de Cehia, luni, in optimile Campionatului Mondial din Germania.

”Ele (n.r. cehoaicele) au jucat foarte simplu si nu au renuntat niciun moment. Poate noi am fost prea motivati si gandul la calificarea in faza urmatoare ne-a paralizat”, a spus ibericul, citat de site-ul Federatiei Internationale de Handbal.

Michaela Hrbkova a marcat golul victoriei Cehiei, in ultimele secunde de joc, calificarea in sferturile de finala fiind o premiera pentru Cehia la un Mondial. Romania a condus cu 25-22, dar apoi a primit patru goluri la rand si nu a reusit sa evite infrangerea.
”Nu stiu cum am reusit. Am facut pas cu pas si am fost foarte bine pregatite pentru ultima faza a meciului. Este mai mult decat ne asteptam”, a declarat Alena Setelikova.

”Toata lumea e socata si noi suntem, dar intr-un mod pozitiv. Nu am mai fost pana acum intr-un sfert de finala si se vom bucura de fiecare secunda”, a spus, la randul sau, Iveta Luzumova.

Marketa Jerabkova, autoare a 7 goluri, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a meciului.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2010, 2015 si 2016, a reusit 13 goluri pentru echipa Romaniei, fiind a doua in clasamentul marcatoarelor la CM 2017, cu 42 de goluri (5 jocuri), dupa slovena Ana Gros, 43 de goluri (6 jocuri).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)