Premiera in sportul bihorean: CM Oradea joaca in Cupa Romaniei la handbal

0
Posted December 4, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handJoi 7 decembrie de la ora 18,00 va avea loc un eveniment important în istoria sportului bihorean. În premieră de la înființarea CSM-ului, acest club va juca în Cupa României la handbal masculin. Acest fapt se datorează unui parcurs de excepție pentru handbaliștii bihoreni care au avut victorii pe linie pe tot parcursul turului și cu puțin noroc sunt gazda jocului. Gruparea dinmunicipiul de pe Crișul Repede vor întâlni echipa din Liga Națională, CSM Făgăraș.

Sebastian Tudor, antrenorul principal al formației organizatoare a prefațat partida care se anunță una dificilă, cu o favorită și anume gruparea vizitatoare.

“Pentru noi a fost o prima parte a campionatului foarte buna in care trebuie să o spunem că am folosit în cea mai mare parte titularii. Avem o bancă destul de scurtă și nu este un secret că noi avem o echipă în care avem jucători cu experiență și jucători tineri care ne ajută. Ne dorim să facem un joc bun în compania unui adversar dintr-un eșalon superior, sperăm să jucăm cât mai bine în fața publicului nostru care ne susține. Pe această cale fac un apel să vină lumea să ne susțină, mai ales că intrarea este liberă iar ora este potrivită. E important să terminăm meciurile oficiale cu fruntea sus” avea să spună Sebastian Tudor.

La rândul său Cosmin Liberț, căpitanul de echipă al gazdelor avea să spună” Acest joc este încununarea unui tur de campionat perfect în care am obținut numai victorii. Ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă în jocul de joi, dar în același timp trebuie să fim și realiști, ei sunt echipă care evoluează în Liga Zimbrilor. Ne dorim să facem un spectacol de calitate la Oradea, iar publicul să plece de la sală mulțumit”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)