S-au mobilizat pentru o noua victorie convingatoare

0
Posted December 4, 2017 by Lucian Popa in Volei

005Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea a gazduit sambata prima etapa din returul seriei A2 vest la volei feminin, CSU Oradea reusind o victorie muncita si dorita de intreaga echipa impotriva formatiei CSU Medicina CNUE Targu Mures cu care se afla la egalitate de puncte inainte de desfasurarea acestei partide.

Desi adversarele au facut deplasarea cu doar 7 jucatoare, meciul nu a fost atat de usor, gazdele stiau ca trebuie sa se mobilizeze pentru a obtine victoria, fiind cunoscute jocurile foarte disputate care au avut loc intre cele doua combatante in editiile anterioare ale campionatului.
Primul set a fost adjudecat de oradence care au reusit sa-si regleze angrenajul in atac si aparare si sa se desprinda dupa cel de al doilea timp tehnic, fiind castigat cu scorul de 25-20. In setul doi oaspetele au reusit sa se desprinda si sa conduca cu o diferenta de 5 puncte, time-out-urile solicitate de antrenoarea Szabo-Alexi Mariana la scorul de 6-11 si 13-18 nereusind sa aiba efectul scontat. Intrarea jucatoarelor
Breban Alexandra, Adamcsik Daiana, debutul liberoului Bikvalfi Alexandra precum si constanta in joc a jucatoarei Maxim Andreea au suplinit evolutia mai putin eficienta din setul anterior si au reusit prin actiunile efectuate sa redea echipei incredere. Gazdele au revenit la conducerea partidei si setul trei s-a incheiat cu scorul de 25-15. In setul patru
gazdele au continuat sa dicteze ritmul si au condus cu 13-9 si 18-14, insa spre finalul setului oaspetele s-au apropiat la 2 puncte, scorul fiind de 21-19.
Surorile Fica, Iulia si Maria, precum si colegele lor au dorit sa obtina toate cele trei puncte puse in joc si sa consolideze pozitia echipei pe podium, astfel setul patru s-a incheiat cu scorul de 25-21. Dupa 100 de minute de joc oradencele au obtinut o victorie importanta si doresc sa-si continue evolutiile pozitive si sa obtina victoria in meciul in ultimul joc din acest an ce va avea loc in deplasare, la Sibiu.

Celelalte rezultate:
SCMU Craiova – CSU Politehnica Timisoara 0-3
FC Arges Pitesti – CS Volei Club Deva 3-0
ACS Transilvania Brasov – CSM Sibiu 3-1

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Chis Flavia, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia (libero), Maran Andreea, Pura Madalina, Breban Alexandra, Bikvalvi Alexandra (libero), Petrescu Atena si Suciu Bianca. Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)