Superb succes pentru Razvan Lucescu si PAOK Salonic

0
Posted December 10, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

paokPAOK Salonic a reuşit o victorie superbă în derby-ul cu Panathinaikos, scor 4-0. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu este locul doi în Grecia, cu 28 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Olympiakos.

PAOK a făcut spectacol în derby-ul cu Panathinaikos. Jucătorii lui Răzvan Lucescu au obţinut una dintre cele mai clare victorii din acest sezon, scor 4-0. Pelkas a deschis scorul în minutul 8, tot el a făcut 2-0 în minutul 51, iar Koulouris a făcut 3-0 din penalty, în minutul 68. Tabela a fost închisă de Prijovic, în minutul 77.

Panathinaikos a avut rămas în 10 oameni în minutul 67, când Insua a văzut al doilea galben. Nici PAOK n-a terminat meciul în efectiv complet. Mak a văzut roşu direct, la o fază petrecută în minutul 79. Fernando Varela, jucător transferat de la FCSB, a fost integralist.

PAOK Salonic este pe locul 2 în Grecia, la un singur punct în spatele lui Olympiakos. Echipa antrenată de Lucescu jr. are cea mai bună apărare din Grecia, cu 7 goluri primite, la fel ca Atromitors şi AEK. De asemenea, are al doilea cel mai bun atac, cu 23 de goluri în 14 etape.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)