Simona Halep cedeaza in finala de la AO 2018!!!

0
Posted January 27, 2018 by Lucian Popa in Tenis

simoDupa Roland Garros 2014 si Roland Garros 2017, Simona Halep se afla inca o data la un succes distanta de accesul pe lista jucatoarelor castigatoare de Grand Slam, ierarhie unde Romania este reprezentata deja de Virginia Ruzici (Roland Garros 1978). Sâmbătă 27 ianuarie, Siumona Halep a jucat finala primului Grand Sleam din 2018, adversară fiindu-i Caroline Wosniacki.

Daneza a început perfect meciuril, reușind să conducă cu scorul de 4-1. Simona a revenit și a egalat situația 5-5. A urmat două ghemuri câștigate de cele două combatante. Tie-break-ul a fost adjudecat în cele din urmă de Caroline Wosniacki cu scorul de 7-2.

Setul secund a început în ușoara notă de dominare a româncei, care a arătat mult mai multă hotărâre. S-a mers cap la cap, 2-2. La 3-2 Simona Halep a avut nevoie de un time-aut medical, ceea ce probabil îi va afecta jocul de acum inainte. În ciuda acestui fapt, Simona Halep reușește break-ul și va servi pentru set. Cu un efort extraordinar, sportiva din țara noastră închide setul, 6-3. Avem decisiv. Wosniacki a condus cu 2-0, Simona a revenit și a făcut break-ul. Din păcate românca si-a pierdut ghemul la zero. Simona Halep cu o evoluție entuziasmantă, este în față. 4-3 cu break. Din nou egalitate 4-4. Caroline Wosniacki reușește să treacă în avantaj și are prima șansă la câștigarea meciului. Uluitor cu un ultim reflex, Wosniacki ajunge la toate mingile. Minge de meci, Simona Halep trimite în fileu, incredibil. 6-4 în favoarea danezei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)