Alexandra Pop locul secund la Grand Prix-ul de la Tunis

0
Posted January 22, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

popJudoka română Alexandra Pop (cat. 48 kg) a ocupat locul al doilea la Grand Prix-ul desfăşurat în weekend la Tunis.

Pop a trecut în în optimi de Kimberley Renicks (Marea Britanie), în sferturi a învins-o pe franţuzoaica Mallaurie Mercadier, în semifinale a câştigat lupta cu japoneza Mei Tanaka, dar a pierdut finala cu ucraineanca Daria Bilodid, campioana europeană en titre.

Vladuţ Simionescu (+100 kg) a terminat pe locul 5, după ce a fost învins în meciul pentru bronz de rusul Ruslan Şahbazov. În optimi, Simionescu l-a întrecut pe olandezul Jur Spijkers, în sferturi a dispus de spaniolul Angel Parra, dar a pierdut semifinala cu iranianul Javad Mahjoud şi apoi meciul pentru locul 3.

La competiţie au mai participat opt români, Marcel Cercea (cat. 73 kg), Elemer Szocs (cat. 81 kg), Daniel Matei (100 kg), Mircea Croitoru (+100 kg), Monica Ungureanu (48 kg), Anamaria Ioniţă (52 kg), Loredana Ohâi (57 kg), Ştefania Adelina Dobre (cat. 63 kg).

Au participat 334 judoka, 197 la masculin şi 137 la feminin, iar în clasamentul pe medalii primul loc l-a ocupat Kazahstanul, cu 2 de aur şi 3 de bronz, urmată de Ucraina, 2 de aur, 2 de bronz, Japonia, 1 de aur, 2 de argint, 6 de bronz.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)