Conteaza doar succesul in fata unui adversar interesant

0
Posted January 25, 2018 by Lucian Popa in Volei

voleiSala Polivalenta a Universitatii din Oradea va gazdui sambata 27.01.2018 cu incepere de la ora 12.00 partida de volei feminin contand pentru etapa a XI -a a Campionatului National al Diviziei A2 Seria Vest.

Universitarele oradence au avut un parcurs remarcabil pana in acest moment obtinand opt victorii din zece meciuri disputate si se afla la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Politehnica Timisoara, echipa pe care a invins-o la Timisoara cu scorul de 3-2.

Echipa din CSU Medicina Targu
Mures, ce nu are drept de promovare, s-a retras din campionat, acesta fiind una din adversarele ce au reusit sa invinga oradencele chiar in prima etapa dupa ce au folosit componente ce evolueaza in divizia A1.

Jucatoarele si intregul colectiv tehnic este increzator avand in vedere
parcursul de pana acum, succesul repurtat etapa trecuta impotriva echipei Transilvania Brasov precum si faptul ca in tur oradencele au invins adversarele de sambata in minim de seturi, ca pot obtine o noua victorie.

Antrenor Szabo-Alexi Mariana: “Sper sa reusim sa obtinem cele trei puncte. Beneficiem si de ajutorul junioarelor de la cluburile LPS Bihorul Oradea si Acs Viitorul Bors si ma bucura faptul ca la antrenamente se lucreaza intens, iar tinerele de perspectiva participa la pregatire impreuna cu noi. Acest lucru este benefic pentru pregatirea tehnico-tactica a acestora, iar datorita solicitarilor mai ridicate pot progresa mai rapid, lucru dovedit prin prestatiile atat de la meciurile din campionatul de junioare cat si in partidele de la senioare”.

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea,
Rizea Antonia (libero), Maran Andreea; Breban Alexandra, Bikfalvi
Alexandra, Pura Madalina, Petrescu Atena, Suciu Bianca (dubla legitimare LPS Bihorul Oradea), iar Chis Flavia si Pintea Ana (dubla legitimare ACS Viitorul Bors).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)