Cosmin Libert lasa CSM Oradea pentru CSU Tg. Jiu

0
Posted January 8, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handCosmin Liberț (foto), născut la Oradea pe 18.06.1984 a ajutat CSM Oradea în acest sezon să termine turul de campionat pe locul I şi să evolueze alături de gruparea roş-albastră în premieră în optimile Cupei României.
Cosmin a semnat cu CSU Constantin Brâncuşi Tg-Jiu şi va fi coleg de echipă cu alt ex-orădean, Elvis Acsinia.

Cosmin a ţinut să ofere o mică declaraţie în care să mulţumească tuturor celor au fost alături de el în acest an şi jumătate:
“ După un an jumate la Oradea în care m-am simţit extraordinar a venit momentul să plec şi să vreau să mulţumesc în primul rând lui Sebi pentru că mi-a oferit şansa să evoluez din nou pentru echipa mea de suflet după care vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte Şerban Sere pentru înţelegerea de care a dat dovadă, colegilor mei cu care am împărţit zi de zi vestiarul şi care m-au ajutat să-mi arăt valoarea în teren. Datorită lor am ajuns să fiu ofertat de echipa din Târgu Jiu şi zic eu că fac un pas în faţă deoarece eu îmi doresc să mai evoluez încă o dată în Liga Naţională iar celor de la Oradea le urez multă baftă pentru jumătatea de sezon rămasă dar şi pentru sezonul viitor când am înţeles că se doreşte promovarea; nu în ultimul rând vreau să mulţumesc suporterilor care meci de meci au devenit tot mai mulţi ajungând să umplă sala la meciurile echipei de handbal. Sunteţi incredibili şi îmi doresc să aud că Oradea va avea cei mai mulţi suporteri la meciurile echipei.
Mulţumesc din suflet tuturor, mulţumesc pentru înţelegerea de care au dat dovadă, pentru că m-au lăsat să plec şi pentru că m-au înţeles. ”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)