Categories Baschet

Richard revine la Oradea, Bobe continuă în culorile CSM-ului

Kris Richard este noul jucător al echipei de baschet masculin CSM Oradea. Baschetbalistul american cu cetățenie română se întoarce după un sezon la echipa alături de care a câștigat două titluri de campion al României. El a semnat un angajament pe termen lung cu formația ros-albastra.

Înalt de 1.92 metri, în vârstă de 32 ani, jucător de poziția 2, Kris Richard are deja zece sezoane la activ în baschetul profesionist. A absolvit universitatea Tulane în 2011. El a mai jucat în Mexic, Kazahstan, Letonia, Germania, Polonia și Franța.

Bobe Nicolescu (foto) a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea. Cele două părți continuă astfel parteneriatul început în vara anului 2015.

În vârstă de 24 ani, înalt de 1.98 metri și jucător de poziția 3, Bobe are o singură echipă la nivelul primului eșalon al României trecută în CV, CSM Oradea. El a participat la toate cele trei titluri naționale, la câștigarea SuperCupei și medalia de bronz din FIBA Europe Cup. Nicolescu a făcut parte din rotația bihorenilor la numeroasele bătălii susținute în lupta pentru trofeele din Liga Națională, Cupa și SuperCupa României.

About Author