Devid Munea noul antrenor in handbalul juvenil oradean

0
Posted January 22, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handbalUnul dintre cluburile orădene de handbal juvenil se dezvoltă. Astfel, cel mai experimentat component al echipei CSM Oradea debutează în antrenorat la ACS Tonic 2012.

Devid Munea (foto) va pregăti grupele de băieți pe care clubul orădean le va forma în perioada următoare.
Așadar dacă baschetul are acea piramidă care să permită în viitor apariția unor jucători pe care echipa locală să poată conta, iată că și în handbal lucrurile încep să capete contur.

O structură bine organizată din handbalul juvenil orădean cu rezultate notabile în întrecerile naționale, ACS Tonic 2012, trece la următoarea etapă. Dacă Cipriana Petric, una dintre cele mai experimentate jucătoare din echipa de senioare a orașului, este antrenoare în cadrul acestui club de mai bine de doi ani, a venit rândul lui Devid Munea, cel mai important jucător din echipa masculină, se alăture proiectului ACS Tonic 2012. Astfel experimental handbalist urmează să pregătească grupele de băieți care vor fi înființate în următoarea perioadă.
Clubul orădean, care este sprijinit de către Primăria Sântandrei, organizează selecție la copii, atât fete cât și băieți, cu vârsta începând de la 6 ani.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)