Doua super forte se vor confrunta la Super Bowl

0
Posted January 22, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

CHARLOTTE, NC - OCTOBER 25:  Mario Addison #97 of the Carolina Panthers sacks  Sam Bradford #7 of the Philadelphia Eagles in the 1st quarter during their game at Bank of America Stadium on October 25, 2015 in Charlotte, North Carolina.  (Photo by Streeter Lecka/Getty Images)

Cea mai așteptată finală din fotbalul american, Super Bowl, le va aduce față în față pe Philadelphia Eagles și New England Patriots. Este o reeditare a finalei din 2004.

Philadelphia Eagles a oferit o demonstrație de forță în fața celor de la Minnesota Vikings, de care au trecut cu 38-7 și le-au anulat acestora posibilitatea de a fi prima echipă care dispută Super Bowl-ul pe teren propriu.

Nick Foles a fost omul meciului pentru Philadelphia, reușind un joc perfect, cu 352 de yarzi și trei pase de touchdown.

La data de 4 februarie, în Minneapolis, Eagles vor înfrunta New England Patriots pentru marele trofeu. Cele două echipe s-au întâlnit în Super Bowl în sezonul 2004, iar atunci s-a impus New England cu 24-21.

Ultimul titlu în NFL cucerit de de Philapdelphia datează din 1960, înainte de era Super Bowl.

Tom Brady și compania joacă a treia finală în ultimii patru ani, iar Patriots sunt favoriți și pentru această ediție cu numărul 52. New England a învins Jacksonville Jaguars cu 24-20 pentru a ajunge în Super Bowl.

Dacă vor triumfa și în acest sezon, Patriots vor ajunge la șase trofee Super Bowl și i-ar egala pe cei de la Pittsburgh Steelers.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)