Narcisa Lucusanu va candida la sefia FR Handbal

0
Posted January 9, 2018 by Lucian Popa in Handbal

narcisaNarcisa Lecuşanu (foto), fostă componentă a naţionalei de handbal feminin, în prezent oficial în cadrul forului internaţional de profil (IHF), a anunţat, că, dacă va fi propusă, va candida la funcţia de preşedinte al FR Handbal, la alegerile din 14 februarie.
Narcisa Lecuşanu (41 de ani) a fost aleasă, în 11 noiembrie, în funcţia de membru al Comitetului Executiv al IHF, la alegerile generale ale forului.

Marţi, ea şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al FR Handbal, la alegerile programate în 14 februarie.

”Doresc pe această cale, să vă anunţ, dragi prieteni şi susţinători ai handbalului românesc că, dacă voi fi propusă, candidez pentru functia de presedinte al FRH.
Consider că îmbinarea între experienţa echipei şi a susţinătorilor cu reuşitele mele pe plan handbalistic (atât ca jucătoare, cât si în staful administrativ intern şi internaţional ) va aduce un aport consistent în îmbunătăţirea şi dezvoltarea performanţelor la toate nivelurile în handbalul românesc”, a scris Narcisa Lecuşanu într-un mesaj postat pe Facebook.

Narcisa Lecuşanu a făcut parte din echipa naţională de handbal a României care a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005, iar la nivel de club a cucerit Cupa EHF (2007) şi a jucat o finală de Liga Campionilor (2010) cu echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea. De-a lungul carierei a mai evoluat la echipe din Macedonia, Germania şi Danemarca.

După încheierea carierei de jucătoare a fost numită director tehnic al naţionalei României, în 2011, iar apoi a intrat în structurile EHF (membru în Comitetul Executiv şi preşedinte Comisia Feminină) şi ale IHF (membru Comisia de Metodică, preşedinte Comisia Feminină), ocupând în paralel şi funcţia de vicepreşedinte al FR Handbal, la care a renunţat când a fost numită secretar de stat în MTS. Activitatea de aproape un an la MTS a încheiat-o în ianuarie 2017.

Alegerile pentru funcţii în cadrul FR Handbal vor avea loc în 14 februarie, candidaturile urmând a fi depuse cu cel puţin 15 zile înaintea votărilor. Deocamdată, şi-a mai anunţat intenţia de a candida actualul conducător al forului, Alexandru Dedu, aflat în funcţie în ultimii 4 ani. El i-a succedat la conducere lui Cristian Gaţu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)