O victorie mai mult decat concludenta

0
Posted January 30, 2018 by Lucian Popa in Volei

011CSU Oradea – SCMU Craiova 3-0 (25-12,25-12, 25-23).

Sambata 27.01.2018 Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea a gazduitcu incepere de la ora 12.00 partida de volei feminin contand pentru etapa a XI -a a Campionatului National al Diviziei A2 Seria Vest. Universitarele oradence au obtinut al noua-lea succes in acesta editie de campionat si in urma unui parcurs remarcabil ramane pe podium la egalitate de puncte fata de echipa de pe locul doi, Politehnica Timisoara.

Echipa din Craiova a avut noutati in lot in urma reactivarii unor
jucatoare cu experienta in primul esalon ( Truta, etc.). Insa, cu toate
acestea, desi Radu Fica Ana Maria a lipsit deoarece antreneaza echipa de mini volei a clubului ACS Viitorul Bors si a avut programata in acesta perioada o competitie oficiala, la care se adauga problemele medicale ale lui Haidu Roxana indisponibila pentru acest joc, jucatoarele ce au evoluat au dat dovada ca pot suplini absenta acestora.

Dupa evolutia scorului se remarca sa evidentiem faptul ca jucatoarele, deopotriva studente si junioare, au strans randurile si nu au lasat echipei oaspete nicio sansa sa spere la un rezultat pozitiv.

Ultimul set a avut un final mai palpitant in care, desi au condus, gazdele au fost egalate la 23 si trebuie sa remarcam un nou debut, de bun augur, la CSU Oradea, jucatoarea Suciu Bianca (dubla legitimare LPS Bihorul Oradea) antrenor prof. Achimescu Rodian, prin prestatii curajoase si-a adus contributia la victoria gazdelor in minim de seturi.

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Pasca Anca, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia (libero), Maran Andreea; Breban Alexandra, Bikfalvi Alexandra, Pura Madalina, Petrescu Atena, Suciu Bianca (dubla legitimare LPS Bihorul Oradea); Chis Flavia si Pintea Ana (dubla legitimare ACS Viitorul Bors).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)