Oradea va deveni centrul de pregatire pentru cei mai buni judoka

0
Posted January 11, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

Zupancic of Canada challenges Kunihara of Japan during their women's under 70 kg semifinal at the IJF Grand Slam judo tournament in Rio de JaneiroFederatia Romana de Judo (FRJ) anunta ca in aceasta perioada vor avea loc mai multe actiuni de pregatire si instruire a sportivilor, a antrenorilor si a arbitrilor. Este vorba de obisnuitele stagii (cantonamente) centralizate, organizate inaintea debutului competitional pe plan intern si extern.

Astfel, in perioada 19-21 ianuarie, in Poiana Brasov, la Hotelul Caraiman, arbitrii si antrenorii de judo din Romania au programat stagiul national de pregatire 2018.

In 29 ianuarie-3 februarie, la Oradea, in Sala de Judo a LPS CSS Bihorul Oradea se va desfasura stagiul comun de pregatire pentru sportivii (seniori, tineret, juniori – masculin si feminin) din lotul olimpic si din loturile nationale de tineret si de juniori.

Tot la Oradea si tot in aceeasi locatie, dar mai tarziu (5-10 februarie), se va tine stagiul de pregatire pentru toti sportivii din loturile de cadeti ale Romaniei (baieti si fete – categorii de varsta U18, U15 si U14).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)