Razvan Lucescu si PAOK, ajung in sferturi in Cupa Greciei

0
Posted January 10, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

paokEchipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic își continuă forma bună aratată din decembrie anul trecut încoace. Pe Toumba, gazdele au obținut o nouă victorie.

După 5-1 în tur, calificarea în sferturile Cupei Greciei era deja jucată în disputa dintre PAOK și Trikala, dar echipa lui Lucescu jr. a tratat serios și manșa retur. După o primă repriză modestă și o serie de ratări, gazdele au deschis scorul prin golgheterul Aleksandar Prijovic, în minutul 78.

Victoria părea să scape printre degete, după ce Trikala a obținut egalarea în minutul 91, prin Miloslavljev, dar același Prijovic a transformat un penalty, la ultima fază în minutul 94, și PAOK a obținut pe merit încă o victorie, cea de-a șaptea consecutivă.

În campionat, pentru trupa din Salonic urmează teoretic o serie accesibilă de meciuri, cu șase meciuri la îndemână împotriva unor echipe din a doua jumătate a clasamentului, pentru ca la final de februarie să dea o adevărată bătălie pe Toumba, o adevărată finală cu multicampioana Greciei, Olympiacos Pireu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)