Selectionata Bihorului a parasit Cupa Unirii in optimi de finala

0
Posted January 15, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

cupa uniriicrisana.ro

Cele mai bune echipe de minifotbal din România au fost prezente la sfârşitul săptămânii la Iaşi, la ediţia a opta a Cupei Unirii. Între cele 32 de participante s-a aflat şi selecţionata Bihorului, alcătuită din jucători de la AEK Oradea, Liberty şi FCS Beiuş, care a ajuns până în optimile de finală.

Într-o grupă dificilă, formaţia manageriată de Spiridon Baltsavias, s-a clasat pe locul 2, după ce a obţinut toate rezultatele posibile. În primul meci, bihorenii au cedat cu 0-2 în faţa lui Athletico Iaşi, după care au dispus cu 2-1 de Poiana Teiului Neamţ. În jocul decisiv pentru calificare, selecţionata Bihorului a încheiat la egalitate (1-1) cu M. Design Croitorie Iaşi, de care a trecut apoi la loviturile de departajare. Portarul Biro Ferencz a izbutit să pareze două lovituri de la 7 metri.

În optimi, bihorenii au întâlnit Liberto Iaşi, câştigătoarea Grupei 1. Jucătorii conduşi de Spiridon Baltsavias au condus cu 1-0 şi au avut jocul în mână, dar ocaziile ratate de bihoreni aveau să se răzbune şi ieşenii, mai pragmatici, au întors rezultatul (1-2). Bihorenii au fost răzbunaţi apoi de “Neaţa şi Prietenii” Bucureşti, echipă manageriată de Dani Oţil, prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1, care au eliminat Liberto în semifinale şi apoi au şi câştigat trofeul după 2-0 cu Colosseum Iaşi. Locul 3 a revenit celor de la Auto Driver Iaşi, după 4-1 cu Premiersport Iaşi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)