Dupa un meci intens, Simona Halep ajunge in ultimul act la AO

0
Posted January 25, 2018 by Lucian Popa in Tenis

halepZiua de 25 ianuarie va rămâne o zi importantă în istoria sportului alb din țara noastră. Simona Halep, din România cap de serie numărul 1 avea să se impună in set decisiv, in fața germancei Angelique Kerber, cap de serie numpărul 21, la primul Grand Sleam al anului 2018. Și anume Australian Open.

Simona Halep (foto) a început perfect meciul reușind în primul set nu mai puțin de cinci ghemuri consecutive. A urmat o revenire a nemțoaicei, pentru ca românca să închidă setul 6-3. Ce s-a întâmplat, a urmat un al doilea set mult mai echilibrat, Simona  avut șansa break-ului la 4-3, dar a ratat-o, Kerber egalând. Tot aceasta din urmă reușește break-ul, urmând a servi pentru set.

În cele din urmă 6-4 și set decisiv.

Setul decisiv a început cu două break-uri, câte unul de fiecare parte.

S-a mers practic cap la cap, pana la 4-3. Simona a reușit break-ul și a servit pentru închiderea meciului. Din păcate, Kerber a reușit și ea break-ul. s-a ajuns la 5-5. Kerber a preluat inițiativa și a condus urmând a servi pentru meci.

Așadar cu o revenire în forță, Simona Halep egalează la șase la capătul unui ghem senzațional. 6-6. Românca parcă a renăscut din propria cenușă și a câștigat următorul ghem. 7-6. Simona cere challenge total neinspirat, Kerber egalează. 7-7.

Mult mai lucidă, SIMONA HALEP reușește să închidă meciul cu un break, scor final 9-7.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)