Simona Halep se califica in optimi la AO dupa un meci maraton!!!

0
Posted January 20, 2018 by Lucian Popa in Tenis

halepÎn cursul dimineții de sâmbătă 20 ianuarie, Simona Halep a jucat pentru un loc în optimile de finală ale primului turneu de Grand Sleam al anului, Australian Open. Adversară i-a fost Lauren Davis, din SUA. Simona Halep cap de serie numărul 1 și numărul unu mondial, a pierdut primul set scor 4-6, pentru a și-l adjudeca pe cel de-al doilea cu avelași scor.

A urmat setul decisiv, romanca (foto) a avut 3-1, dar americanca a preluat inițiativa. La scorul de 4-4 a avut două mingi de break, profitând și preluând conducerea 5-4. Din păcate nu a putut să-și valorifice serviciul.

Simona a făcut din nou break-ul, în setul decisiv 6-5 și a servit pentru meci. Din nou evoluția constănțencei a fost dezamăgitoare, pierzând ghemul. Lauren Davis a preluat inițiativa, conducând cu 7-6, dar Simona a egalat imediat 7-7.

Mai mult, a trecut în avans 8-7 și a servit a treia oară pentru adjudecarea setului. Americanca a restabilit egalitatea. Deși a avut ghemul în mână, Simona Halep a greșit nepermis urmând a sevi pentru a ramane în meci. S-a ajuns din nou la egalitate 9-9. După aceea 10-10. Americanca a trecut din nou în avantaj, 11-10 a avut trei mingi de meci anulate de Halep. Egalitatea 11-11.

Lauren Davis a avut nevoie de intervenția doctorilor pentru a-și rezolva o problemă personală la unghia unui deget a piciorului stâng. Sportiva de peste ocea și-a adjudecat un nou ghem, 12-11, Halep la seviciu și din nou egal 12-12, 13-13. Halep a avut trei mingi de ghem și inițiativa, reușind break-ul. 14-13 și urmează la seviciu. VICTORIE!!!!VICTORIE!!! VICTORIE!!! 15-13 decisiv.

Într-o altă ordine de idei, Ana Bogdan a fost eliminată în aceeași fază fiind învinsă de Madison Keyscu scorul de 3-6, 4-6.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)