Sorin Colceag inlocuit la nationala Under 17 de Aurel Ticleanu

0
Posted January 30, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

ticleanuSelecţionerul echipei naţionale Under-17 a României, Sorin Colceag, a fost înlocuit în funcţie de Aurel Ţicleanu, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

“Decizia vine ca urmare a unei analize făcute în cadrul Comisiei Tehnice a FRF, după turneul amical din Turcia, acolo unde echipa antrenată de Sorin Colceag a pierdut primul meci contra reprezentativei Semilunei cu scorul de 6-2 şi a remizat în al doilea joc contra aceleiaşi formaţii, 0-0. Membrii Comisiei Tehnice i-au recomandat Directorului Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, schimbarea selecţionerului, iar în urma acestei decizii Sorin Colceag a fost eliberat din funcţie. Acesta va rămâne mai departe în cadrul Şcolii Federale de Antrenori”, se arată pe site-ul citat.

Noul staff al reprezentativei Under-17 este format din Aurel Ţicleanu (foto) – coordonator, Adrian Văsâi şi Mihai Ianovschi junior, antrenori.

Următoarea acţiune a echipei naţionale U17 va avea loc în Cipru, acolo unde va disputa două meciuri amicale cu reprezentativa gazdă, la 27 februarie şi 1 martie.

Reprezentativa Under-17 va juca în luna martie la turul de elită al Campionatului European Under-17, din Anglia. Tricolorii vor face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria, şi Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria şi se va desfăşura în perioada 22-28 martie 2018.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)