Theo Walcott lasa Arsenal pentru a juca la Everton

0
Posted January 17, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

theoMutări importante în Premier League în această perioadă de mercato. În centrul atenției se află Arsenal, echipă de la care se pregătește să plece englezul Theo Walcott.

În vârstă de 28 de ani, atacantul lui Arsenal se va transfera la Everton, asta după ce cluburile s-au înțeles privind suma de transfer. Potrivit presei britanice, Everton va plăti 20 de milioane de lire de sterline.

Theo Walcott (foto) se află de 12 ani la Arsenal, după ce a fost achiziționat de la Southampton. El a jucat în 397 de partide și a marcat 108 goluri.

Dacă va trece vizita medicală, Walcott va reprezenta o piesă importantă în angrenajul lui Everton, trupă condusă de Sam Allardyce. De asemenea, Theo ar putea să-și relanseze cariera, după nenumăratele accidentări suferite de-a lungul timpului.

Odată cu plecarea lui Walcott, Arsenal vrea să îi aducă pe Aubameyang și Malcom de la Borussia Dortmund, respectiv Bourdeaux. Pe lângâ cei doi, în curtea tunarilor ar putea veni și armeanul Henrikh Mkhitaryan, care este inclus în vânzarea lui Alexis Sanchez la Manchester United.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)