Bihoreanul Vasile Sin, noul antrenor cu portarii la Vointa Targu Magurele

0
Posted February 22, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

vasileDupă Sorin Paraschiv, care a optat pentru un post de conducere chiar la adversarul de sâmbătă al UTA-ei, Academica Clinceni și Marius Baciu, care a preluat „lanterna” Ligii 1, Voința Turnu Măgurele s-a repliat în jurul antrenorului Mugur Corlățeanu. Fostul „secund” al lui Leo Grozavu la FC Botoșani și-a completat chiar azi stafful tehnic cu unul dintre antrenorii din sectorul juvenil al „Bătrânei Doamne”. Vorbim despre Vasile Sin, care se va ocupa de goal-keeperii ocupantei locului 3 în C3, aflată în luptă directă pentru promovarea în Liga a 2-a cu Petrolul Ploiești și AFCM Alexandria.

În cadrul grupării emblemă a Aradului, șteianul Vasile Sin a fost repartizat la echipa Under 19 (UTA II) până în vara anului trecut, iar în prima parte a prezentei stagiuni a fost ajutorul lui Sandu Gaica la UTA Under 17. „Mi s-a ivit această oportunitate la Turnu Măgurele, antrenorul Corlățeanu a insistat să-l ajut cu portarii și până la urmă am dat curs ofertei.

Despărțirea de UTA e tristă, mai ales de colegii de la grupa de 2001, Sandu Gaica și Adi Ungur și, bineînțeles, de băieți. Le urez baftă, sper să câștige campionatul la Elite, căci sunt serioși și au multă calitate. Le mulțumesc și celor din conducerea UTA-ei, care m-au înțeles și mi-au spus că ușa rămâne deschisă pentru mine la club”, spune Sin, care activa la gruparea fanion a Aradului din anul 2016, dar a mai avut un mandat scurt și în 2013, în „gestiunea” Marțian.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)