Cea mai buna prestatie din ultimii ani!!!

0
Posted February 12, 2018 by Lucian Popa in Volei

voleiCSU Oradea – Politehnica Timisoara 3-0 (25-21,25-22, 25-17).

CSU Oradea obtine o victorie meritata, avand o prestatie solida si este favorita la obtinerea locului secund la finalul fazei a I-a in cadrul diviziei A2 la volei feminin seria vest!

Un meci foarte disputat in care oradencele au avut o prestatie convingatoare, un efort colectiv rasplatit cu o victorie frumoasa, muncita.

Dupa startul primului set echipa oaspete a avut un avantaj de cateva puncte, insa pana la ce de al doilea timp tehnic gazdele au preluat conducerea cu 16-13. Politehnica revine si se apropie la un singur punct, 19-20, moment in care antrenorul oaspetelor solicita timp de odihna.
Apoi, oradencele reusesc printr-o serie de actiuni eficiente in atac sa realizeze trei puncte consecutive si cel de al doilea time out (19-23) nu a putut influenta deznodamantul setului intai, CSU Oradea invinge cu scorul de 25-21 in 25 de minute.
Setul doi a fost foarte disputat cu rasturnari de scor, iar momentul decisiv l-a constituit concentrarea si daruirea studentelor care atunci cand s-au vazut conduse cu 8-12, 16-19 au revenit si au egalat la 20, apoi nu au mai cedat pana la sfarsit. Setul doi a fost castigat cu scorul 25-22.
In setul trei Politehnica Timisoara nu a mai putut tine ritmul si CSU Oradea obtine o victorie care ii permite sa se claseze pe locul secund si se distanteaza cu trei puncte fata de adversara de pe locul trei, pe locul intai ramane FC Arges, singura echipa neinvinsa in acest sezon in competitiile voleibalistice feminine.

Capitanul echipei Iuliana Fica, motorul echipei si jucatoarea cu cele mai multe puncte decisive a declarat: “Ma bucur foarte mult de ceea ce am reusit intreaga echipa, in urma celor 5 luni de pregatire in editia actuala de campionat. Avem incredere ca putem obtine rezultate care sa ne aduca satisfactii sportive in urma evolutiilor viitoare si sper ne dorim
ca tot mai multa lume sa vina mai aproape de echipa, sa ne sustina pentru a obtine performante cat mai bune.”

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu Fica Maria, Pasca Anca, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Maran Andreea, Breban Alexandra, Pura Madalina, Chis Flavia, Rizea Antonia si Bikfalvi Alexandra (libero).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)