Criatian Achim: Avem foarte multi jucatori noi

0
Posted February 1, 2018 by Lucian Popa in Baschet

achimAntrenorul Cristian Achim a vorbit despre jocut câștigat la Craiova, scor 90-88, în etapa a 17-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Tehnicianul CSM-ul a explicat succesul, unul pe care îl apreciază drept extrem de important.

“O victorie obținută mai greu, dar une pe deplin meritată în opinia mea. Am controlat jocul și pe final am irosit cel puțin opt aruncări complet deschise. Opinez că acest gen de aruncări nu e permis să le ratăm, dar iată că s-a întâmplat. Una din acele aruncări dacă ar fi intrat consider că meciul se încheia mai devreme. Avem foarte mulți jucători noi și în aceste condiții e cu atât mai greu să joci astfel de meciuri.

Acesta este însă baschetul, am văzut la nivel mai ridicat că se întâmplă ca o echipă care controlează jocul să îl piardă în cele din urmă. Noi am reușit să câștigăm, ceea ce este foarte important din mai multe puncte de vedere. Până la urmă victoria este victorie.

Prin acest suces ne desprindem la trei victorii de locul 7, iar dacă acesta va fi Craiova atunci beneficiem și de avantajul rezultatelor directe. În aceste condiții sunt de părere că am făcut un pas important spre calificarea în TOP 6, având în vedere că ambele echipe mai au câte cinci meciuri de disputat din prima fază a sezonului regulat.

Urmează Cupa României. Suntem entuziasmați să participăm la această competiție. Mergem încrezători la acest eveniment, pe care îl consider o sărbătoare a baschetului. Lucrurile vor fi schimbare oarecum deoarece acolo se joacă cu doi români. Condițiile sunt însă egale pentru toată lumea.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)