CSM U Oradea va intalni CSM Steaua in semifinalele Cupei Romaniei

0
Posted February 11, 2018 by Lucian Popa in Baschet

baschetCSM CSU Oradea s-a calificat pentru a 5-a oară în semifinalele Cupei României. Se întâmplă pentru a 9-a oară ca formația bihoreană să pătrunde între primele patru echipe ale unei competiții cu caracter oficial în baschetul românesc.

Roș-albaștrii au avansat în semifinalele Cupei României pentru a 3-a oară în succesiune. Totodată este a 5-a competiție oficială în baschetul românesc la nivel de seniori în care CSM Oradea ajunge între primele patru. Anterioarele sunt Cupa României și Liga Națională în sezoanele 2015/16 și 2016/17.

Referitor la Cupa României, CSM Oradea a fost semifinalistă pentru prima dată în 2012. Turneul final s-a desfășurat atunci la București, roș-albaștrii fiind învinși în semifinale de BC Timișoara.

Doi ani mai târziu, CSM-ul a avansat în finala competiției. Aceasta s-a desfășurat la București, încheindu-se cu succesul Energiei Târgu Jiu. Oradea a găzduit turneul final din anul 2016. CSM Oradea s-a calificat în finala competiției, una adjudecată de U-BT Cluj-Napoca.

În urmă cu un an, la Sibiu, CSM CSU Oradea s-a calificat în semifinalele Cupei României după un succes categoric. Roș-albaștrii au fost învinși de BC Mureș în meciul pentru calificarea în marea finală a întrecerii.

Alături de aceste rezultate, CSM Oradea a ajuns între primele patru echipe ale Ligii Naționale de patru ori. Este vorba despre sezoanele 2012/13, 2013/14, 2015/16 și 2016/17.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)