Doua intreceri nationale de atletism in sala

0
Posted February 22, 2018 by Lucian Popa in Atletism

sareAtletismul, cel mai important sport olimpic, dovedeste, inca o data, cu nu tine cont de numarul anilor, iar Campionatul National de Sala pentru Veterani (sau Masters) este o dovada foarte buna in acest sens.

În zilele de 23-24 februarie, la Sala de Atletism de la Complexul National Sportiv Lia Manoliu si-au dat intalnire atletii din Romania care, desi retrasi din circuitul de performanta si mare performanta, continua sa practice atletismul mai departe cu aceeasi pasiuni si sa participe la competitiile masters, un bun prilej de (re)intalniri cu fosti colegi si adversari, cu prieteni din lumea atletismului si, bineinteles, cu pista de atletism atat de mult draga.

Peste tot in Europa si in lume, concursurile veteranilor au un farmec si o stralucire aparte, confirmand, cum nu se poate mai bine, de ce atletismul este cel mai important, complex si frumos sport olimpic.

Campionatul National de Sala Masters este un concurs organizat de Federatia Romana de Atletism (FRA), prin Comisia Atletilor Masters.

Vineri, 23 februarie, reuniunea zilei incepe la ora 14, cu probele de 60 metri plat, feminin (ora 14) si masculin (ora 14:10) si se va incheia dupa proba masculina de triplu salt, programata de la ora 17:15.

Reuniunea zilei de sambata, 2 februarie, debuteaza la ora 9, cu proba de 60 metri graduri (ora 9 – masculin, ora 9:10 – feminin).

De asemenea în zilele de 24-25 februarie, la Complexul National Sportiv Lia Manoliu, in Sala de Atletism, se tine etapa finala din Campionatul National Indoor la Juniori 1 (feminin si masculin). Directorul concursului este Ion Buliga, iar judecator arbitru, Paul Opris.

Sedinta tehnica are loc vineri, 23 februarie (ora 17), la Sala de Atletism.

Reuniunea de sambata, 24 februarie, incepe la ora 16:30, cu probele feminine de 60 metri plat (serii), aruncarea greutatii si triplu salt. Pe cand reuniunea de duminica, 25 februarie, debuteaza la ora 10:30 cu 60 metri garduri (fete, serii) si saritura in lungime (baieti).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)