E oficial. Gabriel Torje se intoarce la Dinamo

0
Posted February 2, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

torjeGabriel Torje (foto) a fost împrumutat de ruşii de la Terek Grozny la Dinamo şi va avea un salariu de 10.000 de euro.

Mijlocaşul român a ajuns în cele din urmă în “Ştefan cel Mare” după mai multe zile în care mutarea a fost la un pas să nu se mai realizeze din cauza unor declaraţii făcute de Vasile Miriuţă, dar şi a dorinţei impresarului ca jucătorul să semneze cu ACS Poli Timişoara

Internaţionalul român va încasa 10.000 de euro lunar de la Dinamo, în timp ce ruşii de la Terek vor achita alţi 50.000 de euro lunar. Mijlocaşul de 28 de ani a fost împrumutat până la finalul sezonului, însă trupa din capitală nu va avea opţiunea unui transfer definitiv.

“Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet, mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roșu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european și nu pot uita niciodată că aici am învățat ce înseamnă performanța. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist și aștept cu nerăbdare să joc în Ștefan cel Mare alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declarații, echipa este cea mai importantă și toți trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo București!”, a declarat Gabriel Torje pentru site-ul clubului.

137 partide și 20 de goluri a adunat Torje la Dinamo în Liga 1 (108/17), Cupa României (11/1) și Europa League (18/2).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)