Handbalistii oradeni incep duminica returul Diviziei A

0
Posted February 23, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handChiar dacă nu au ca obiectiv promovarea în Liga Naţională, handbaliştii de la CSM Oradea au ambiţia de încerca acest lucru până în ultima etapă. Returul Diviziei A debutează în weekend, echipa orădeană având de susţinut în runda inaugurală un meci extrem de dificil, în deplasare, cu CS Minaur II Baia Mare. Partida va avea loc duminică, de la ora 17:00, la Arena „Lascăr Pană”.
„Băimărenii au programat meciul cu noi la o oră târzie, pentru a putea folosi împotriva noastră jucători de la echipa din Liga Naţională. Ne aşteaptă o întâlnire extrem de dificilă. Vom încerca să învingem, pentru că ne dorim să câştigăm toate meciurile până la partida decisivă de la Târgu Jiu”, ne-a declarat antrenorul Sebastian Tudor.
CSM Oradea l-a pierdut în această iarnă pe fostul său căpitan, Cosmin Liberţ, unul dintre cei mai buni şi mai experimentaţi jucători ai echipei. În locul său a fost transferat un tânăr de perspectivă, Tudor Botea, venit de la CS Minaur. De asemenea, a plecat Bogdan Doboş, care şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CSM, din motive personale, de ordin familial. Pentru a suplini această pierdere, orădenii au împrumutat un alt jucător tânăr, Alexandru Laslo, de la Potaissa Turda. „Pe Liberţ nu aveam cum să-l păstrăm, pentru că i s-a oferit un contract mult mai avantajos, chiar de către contracandidata noastră la promovare. Este o situaţie ingrată, pentru că echipa din Târgu Jiu s-a întărit prin acest transfer, dar nu avem ce să facem, asta e realitatea. Noi ne vom bate până la capăt pentru promovare, chiar dacă suntem conştienţi că şansele de a câştiga seria sunt reduse. Ne va fi foarte greu în meciul decisiv, de la Târgu Jiu. Până atunci însă, vom face tot ce depinde de noi pentru a ne menţine pe primul loc”, a conchis antrenorul Sebastian Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)