Laszlo Lazar revine la CSM Oradea. Cina este urmatorul care va pleca…

0
Posted February 28, 2018 by Lucian Popa in Baschet

fotoLaszlo Lazar se întoarce la CSM CSU Oradea. Cele două părți au convenit pentru un angajament cu valabilitate până la finele sezonului competițional 2017/18.

Baschetbalistul originar din Oradea cu cea mai lungă activitatea în slujba clubului roș-albastru se întoarce la clubul alături de care a debutat la nivel de seniori după o perioadă de patru ani și jumătate petrecută la alte echipe. El a jucat zece sezoane la nivel de seniori pentru echipa orașului natal. Laci este un produs al LPS Bihorul Oradea, acolo unde a evoluat sub comanda profesorului Dragoș Oprea.

În vârstă de 30 ani, înalt de 2.10 metri, Laci (foto în alb) este jucător de poziția 5. El a debutat în anul 2003, alături de Clubul Atletic Oradea. Lazar a ajutat această echipă să promoveze în primul eșalon, moment în care ea a fost preluată de CSM Oradea.

Lazar a petrecut opt sezoane în LNBM alături de CSM Oradea. A contribuit la cucerirea primei medalii din istoria secției de baschet, bronzul în anul 2013, după care a semnat în primul eșalon al Ungariei, la Jaszbereny, echipă alături de care a debutat și în cupele europene. El a jucat 200 de meciuri în uniforma CSM Oradea între 2005 și 2013. În continuare, Laci este orădeanul (născut și format) cu cele mai multe puncte marcate pentru CSM. El are un total de 1.073 puncte înscrise.

După un sezon în Ungaria, Lazar a revenit în România, unde a petrecut trei sezoane și a disputat două finale de Cupa României, respectiv una de Liga Națională, alături de BC Mureș. Cea din urmă s-a consemnat în compania CSM-ului, adjudecată de orădeni în iunie 2016.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)