Ligia Grozav va reprezenta Romania la Campionatul Balcanic

0
Posted February 5, 2018 by Lucian Popa in Atletism

ligiaÎn poerioada 3-4 februarie au avut loc în Sala Iolanda Balasz, Campionatele Naționale de atletism ale României pe mai multecategorii de vârstă, seniori, tineret și juniori I.

Județul Bihor a fost reprezentat de mai mulți atleți, dintre care s-a remarcat Ligia Bara Grozav cea care a ocupat locul secund şi a cucerit medalia de argint în proba de săritură în înălţime senioare.
Ligia Grozav (CSM CSU Oradea, antrenori Mariana şi Virgil Preda) a realizat acelaşi rezultat, 1,84 metri, cu ocupanta primului loc, Daniela Stanciu (CSA Steaua).

La întreceri au mai participat însă şi alţi sportivi de la CSM CSU Oradea, care au obţinut următoarele rezultate: Delia Neag – locul 7 la proba de săritură în înălţime feminin, după un rezultat de 1.65 metri; Ştefan Hercuţ – o locul 8 în proba de 3.000 metri cu un rezultat de 8 minute 43.63 secunde şi Iuliu Manoilă – locul 13 la săritura în lungime, cu rezultatul de 6.65 metri.

De remarcat faptul că noua vicecampioană, Ligia Grozav (foto) va reprezenta România pe data de 15 februarie la Campkionatele Balcanice din Turcia. A doua zi, va participa la o Cupă in Istambul.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)