Marius Copil victorie scurta si calificare in sferturi la Sofia

0
Posted February 8, 2018 by Lucian Popa in Tenis

copilMarius Copil a reușit încă o victorie încântătoare la Sofia împotriva slovenului Blaz Kavcic, în două seturi desfășurate într-o oră și opt minute, scor 6-2, 6-2, după ce în turul precedent trecuse tot în două seturi de Robin Haase.

Ardeleanul (foto) a început curajos duelul, realizând break-ul chiar în primul game pe serviciul adversarului, iar după primele trei game-uri, scorul era în favoarea sa, 3-0. Copil nu și-a pierdut serviciul până la finalul setului, ba chiar a reușit încă un break în finalul actului, adjucedându-și setul cu scorul de 6-2.

În setul doi cei doi au luptat cap la cap, până când românul a reușit break-ul, distanțându-se la 4-2 după cel mai lung game al partidei. În continuare, misiunea a fost ușoară pentru Copil care și-a adjudecat și următoarele două game-uri, stabilind același scor ca în primul set, 6-2.

Prin victoria de azi, Marius Copil și-a asigurat calificarea în sferturile turneului ATP de la Sofia, unde îl va întâlni pe Gilles Muller, locul 28 mondial și cap de serie numărul trei. Luxemburghezul a trecut astăzi de Andreas Seppi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)