Oradencele pierd clar pe terenul liderului

0
Posted February 9, 2018 by Lucian Popa in Volei

voleiCSU Oradea pierde etapa disputata impotriva liderului clasamentului din Divizia A2 la volei feminin seria vest! FC Arges Pitești s-a impus clar cu scorul de 3-0.

Desi a pierdut in deplasare, CSU Oradea ramane pe podium la egalitate de puncte cu echipa Politehnica Timisoara, care a pierdut la randul ei, pe teren propriu cu ACS Transilvania Brasov.

Universitarele oradence spera la un rezultat favorabil in meciul din etapa urmatoare in jocul ce se va disputa sambata in data de 10.02.2018 de la ora 13.00 la Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea cand vor sa transeze lupta pentru locul secund.

Meciul desfasurat in Sala Polivalenta din Pitesti a fost castigat de liderul FC Arges Pitesti in urma unui joc eficient bazat pe serviciu si blocaj in care oradencele au inceput ezitant si au pus probleme doar in seturile doi si trei.

Astel, clasamentul este neschimbat, CSU Oradea ramane pe podium si va intalni echipa Politehnica Timisoara, sambata 10.02.2018 la Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea de la ora 13.00.
CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu Fica Maria, Pasca Anca, Adamcsik  Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Maran Andreea, Breban Alexandra, Pura Madalina, Chis Flavia, Rizea Antonia si Bikfalvi Alexandra (libero).

Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.

Celelalte rezultate:
– Politehnica Timisoara – ACS Transilvania Brasov 1-3;
– CS Volei Club Deva – CSM Sibiu 1-3;
– CSMU Craiova – CSU Medicina Targu Mures 3-0.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)