PAOK si Razvan Lucescu, 15 victorii consecutive

0
Posted February 18, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

paokPAOK s-a deplasat sâmbătă pe terenul lui Lamia, ocupanta locului 13 în Super Liga Greciei. Băieții lui Lucescu Jr veneau după 14 victorii consecutive și erau pregătiți să o bifeze și pe a 15-a.

Prima repriză nu a adus niciun eveniment notabil, doar câteva acțiuni, nu întocmai periculoase, la cele două porți, jocul fiind mai mult de partea celor de la Lamia. După pauză, PAOK Salonic a reușit repede să treacă în avantaj, prin golul din minutul 56 al lui Pelkas. Diferența a fost dublată de către reușita lui Mauricio, venită cinci minute mai târziu. Ambele echipe și-au mai creat câteva ocazii, însă scorul final a rămas 2-0 pentru PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, care ajunge la 15 victorii consecutive

Echipa tehnicianului român se află acum la cinci puncte deasupra lui AEK Atena, care însă nu a jucat în această etapa, dar urmează să o facă mâine împotriva fostei echipe a lui Lucescu, Skoda Xanthi.

Pentru Lucescu Jr, victoria a fost cadoul perfect pentru ziua sa de naștere. Chiar în ziua meciului, Răzvan a împlinit 49 de ani și a sărbătorit cum nu se putea mai bine, printr-un succes.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)