Perioada de cantonamente pentru sportivii LPS-ului

0
Posted February 28, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_lpsÎn cursul zilei de marți, Lucian Stance director adjunct al LPDS Bihorul Oradea a susținut o conferință de presă în care a adus la cunoștință activitatea sportivă din ultima perioadă. De la începutul anului, peste 150 de sportivi, au efectuat cantonamente montane la Arieseni, Baile Felix sau Cheile Grădiștei. Secțiile care au efectuat pregătire centralizată sunt fotbal, atletism, judo, gimnstică ritmică, volei.

Condiții de pregătire au fost foarte bune, la toate secțiile, atât cele din sporturile individuale cât și la jocuri sportive.

Referitor la catedra de fotbal a LPS-ului, sezonul trecut două echipe under 17 și U 19 au participat în campionatul de elită, acum ambele echipe în campionatele organizate Federația Română de Fotbal. LPS Bihorul are toate echipele de juniori pe toate categorile de vârstă angrenate în campionatele organizate pe plan județean de AJF Bihor.

În acdeastă iarnă LPS-ul a reușit să transfere jucători la toate nivelurile, toate ligile. Exemple sunt Petrila Claudiu la CFR Cluj, Dat Manuel tot la CFR, Gal Andrei la Academica Clinceni, Nagy Alex, Popa Calin la UTA, Rusu Denis la FC Botosani imprumutat la Soimii Lipova, Tiponuț Erik tot la Șoimii, Popa Mihai la Unirea Tășnad, Szabo David la Diosgyor, Szabados Benjamin SFS Ungaria.

Din păcate în județ nu avem echipe sa ne reprezinte la nivel superior, atunci tinerii fotbaliști trebuie să plece in alta parte.

“Pentru noi prioritar este creșterea juniorilor care să se formeze si promoveze la nivel de seniori, fotbalul romanesc.

Catedra de fotbal are opt antrenori licențiați, fiecare cu câte două grupe, Dan Matei director al LPS Bihorul fiind antrenor coordonator fără grupe, plus colaboratori.

De asemenea au aproximativ 500 de jucători sub comandă, alături de olaboratori. Aceștia sunt Naom Ioan si Alexandru, Ovidiu Silaghi, Cristian Mureșan, Laslău Valeriu, Iancu Marinău” avea să spună Lucian Stance.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)