Peste 600 de karateka la Transilvania Open Grand Prix

0
Posted February 9, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

karateDe departe cel mai mare concurs de karate olimpic din ţară va avea loc duminică 11 februerie în Arena Antonio Alexe, cu începre de la ora 08.30. Transilvania Open Grand Prix Oradea 2018 va fi organizat de Florin crisan alături de colaboratori.

La start vor fi prezenţi peste 600 de sprotivi din 18 ţări, 60% dintre cluburile româneşti trimiţându-şi reprezentanţi la evenimentul din Oradea.

Mai trebuie spus faptul că patru state vor fi reprezentate de către loturile naţionale. Este vorba despre Iran, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina şi Ucraina.

Întrecerile se vor desfăşura la 25 de categorii, masculin şi feminin. Florin Crişan, organizatorul evenimentului, are o dezamăgire cu privire la regimul de vize instituit de statul român care a făcut imposibilă participarea karateka din aproximativ 12 state ale lumii, pe lista de invitaţi numărându-se sportivi din 30 de state.
În prologul competiției se va desfășura seminarul internaţional de karate care va fi găzduit LPS Bihorul. Acesta se va încheia mâine atunci când se vor face înscrierile pentru competiţie.

Evenimentul propriu-zis va debuta duminică la ora 08.30, finalele urmând să se dispute cu începre de la ora 17.30. Deschiderea oficială va avea loc la ora 17.00.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)