R. Burleanu, invitat de seama la AG a AJF Bihor. Vali Vesa ales noul vicepresedinte

0
Posted February 16, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

ajfValentin Vesa este noul vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal Bihor. Acesta a avut un singur rival și anume Marius Cheregi. Dacă primul vine în fotbalul județean de la Vulturul Dobrești, cel de-al doilea reprezintă CAO Oradea.

Cu 38 de voturi împotriva la 10 a reușit Valentin Vesa să-și convingă alegătorii că merită să facă parte din conducerea AJF Bihir.

Evenimentul în sine a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea care a găzduit Adunarea Generală a AJF Bihor. În calitate de invitat de seamă a lui Radu Traian Bitea președinte al AJF Bihor a fost prezent Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, însoţit de către secretarul general adjunct Gabriel Bodescu, managerul Departamentului de scouting, Gheorghiță Geolgău, și managerul de dezvoltare, Ciprian Paraschiv.

fotoDin cei 52 de membri afiliaţi au fost prezenţi doar 50, reuniunea fiind declarată statutară. AG a început cu un moment de reculegere în memoria unor oameni de fotbal trecuţi la cele veşnice: fostul jucător Cătălin Mănoiu, antrenorului Nicolae Kovacs, preşedintele AJF Hunedoara, Mircea Sârbu şi Gabriel Chiudi, fostul jucător de la Locadin Ţeţchea.

După ce dimineață a avut o întâlnire cu reprezentanții presei locale, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF a fost invitat să le vorbească celor prezenţi.

„Ştiind ceea ce faceţi pentru promovarea tinerilor, mă simt aici ca printre prieteni. Este foarte important să dăm tinerilor şansa să joace fotbal şi mă bucur că extindeţi regula U21. Într-o altă ordine de idei apreciez faptul că reapare pe scena fotbalului românesc o echipă precum CAO Oradea, singura formaţie care a câştigat campionatul în două ţări diferite. Prezent fiind la Oradea, am avut întâlniri cu autorităţile locale cu care am discutat, printre altele, despre a deveni parteneri în construirea unui teren sintetic de mari dimensiuni. În final aş dori să vă asigur că nu este ultima dată când vin în Bihor şi nici ultima Adunare Generală la care particip”, a spus preşedintele FRF.

După ce conducerea FRF a fost nevoită să plece, având programată cursa aeriană spre Bucureşti, s-a votat aprobarea afilierii și dezafilierii unor membri după cum urmează: dezafilieri – CSC Paleu, AS Padișul Bihorul Gurani, FC Bihor Legenda 1902 Oradea, Unirea Bratca, Viitorul Popești, AS Voința Ciumeghiu, CF Liberty Ortadea, AS Slovan Valea Cerului, CS Cormoranii Oradea și afilierea – CSC Viitorul Bratca, ACS Voința Ciumeghiu, ACS Slovan Valea Cerului, ACS Progresul Sâniob – Szentjobbi Haladas, ACS CAO 1910 Oradea, Club Atletic Oradea, ACS Victoria Avram Iancu, ACS Zenit Fotbal Oradea.

Un moment extrem de emoționant a avut loc atunci când Ioan Suciu, fost director de competiții al AJF Bihor timp de mai bine de 20 ani a fost premiat de Radu Bitea pentru întreaga activitate. Cu lacrimi în ochi, Nae cum il stiu apropiații a primit secunde bune aplauze de la toți membrii AJF Bihor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)