Razvan Burleanu, cu prima sansa la un nou mandat in fruntea FRF

0
Posted February 2, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

razvanActualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu (foto), este singurul care si-a lansat programul de candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal 2018-2022. Alegerile sunt programate pe 18 aprilie.
„Candidez la presedintia FRF pentru ca, in urma cu patru ani, membrii FRF m-au ales ca impreuna sa producem o schimbare fundamentala in fotbalul romanesc.

Candidez pentru ca m-am tinut de cuvant si am eliminat din Casa Fotbalului spagile, “atentiile”, favoritismele, gastile si risipa.

Candidez pentru ca am facut din respect, din incredere si din integritate, din meritocratie si din viziune manageriala o realitate noua a fotbalului romanesc.

Candidez pentru ca am facut din fotbal si din interesul membrilor afiliati singurele preocupari ale echipei FRF.

Candidez pentru ca am construit o echipa de profesionisti care are performanta ca singur orizont posibil.

Candidez pentru ca imi asum ca am si gresit, dar fara intentie. Nu am gresit pentru ca am avut un interes ascuns. S-a intamplat sa si gresim pentru ca ne-am dorit sa facem totul cat mai bine.

Candidez pentru ca, in continuare, vreau sa demonstrez ca a fi cu adevarat patriot inseamna sa-ti faci bine treaba, sa dai tot ce ai mai bun, sa fii cinstit si drept, oriunde si oricand„, a scris Razvan Burleanu pe site-ul oficial.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)