Razvan Burleanu incepe atacurile la adresa lui Ionut Lupescu

0
Posted February 19, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_burleanuRăzvan Burleanu, președintele FRF, l-a contracarat pe Ionuț Lupescu, rivalul său pentru alegerile din 18 aprilie.
Într-un material pe blogul său, Burleanu a reacționat după o declarație a lui Ionuț Lupescu, care acuza Federația de nepricepere și de management defectuos pentru că România a avut 4 selecționeri în 4 ani. Actualul șef al FRF a dat exemple de mai multe țări care au schimbat la fel de mulți selecționeri.

“Fie și numai în același interval de timp la care face referire domnul Lupescu, găsim 5 selecționeri pentru Olanda, Van Gaal, Hiddink, Blind, Advocaat și Koeman. A fost o simplă omisiune? Argentina a avut 4 selecționeri, Sabella, Martino, Bauza și Sampaoli, Serbia a avut 4 selecționeri, plus un interimar, Drulovici, Advocaat, Curcici, Muslin și Krstajici. Ungaria a avut 4 selecționeri plus un interimar, Pinter, Dardai, Storck, Szelesi, Leekens, iar Grecia și Armenia, la fel. Italia a avut 3 selecționeri și un interimar.
Și asta doar în intervalul la care se face referire, să nu uităm! Specialist în zona tehnică? Mda…”, a fost reacția lui R. Burleanu (foto centru).

L-a contrazis pe Lupescu

Președintele FRF a ținut să-l contrazică pe Lupescu, după ce fostul șef al Comisiei Tehnice al UEFA a spus că 75% din bugetul FRF este alcătuit din bani de la FIFA și UEFA.
“Este o eroare fundamentală și nepricepere de începător! Singura scuză pe care o are domnul Lupescu e că a rămas înțepenit în vremurile când lucra la FRF. Poate atunci 75% din bani veneau de la UEFA și FIFA, în contextul în care veniturile din sponsorizări, publicitate și retail, drepturi tv și vânzarea de bilete nu aveau valorile pe care administrația pe care o conduc a reușit să le obțină.

În 2015, contribuțiile UEFA și FIFA au reprezentat 21,7% din totalul veniturilor FRF, iar în 2016 au reprezentat 19,8% din totalul veniturilor FRF. În 2017, contribuțiile au fost 27,6% din totalul veniturilor FRF”, a adăugat Burleanu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)