Romania – Elvetia la Fed Cup se va juca la Cluj-Napoca

0
Posted February 16, 2018 by Lucian Popa in Tenis

fed-cup-2Partida de Fed Cup dintre România şi Elveţia se va juca din nou la Cluj-Napoca, la fel cum s-a întâmplat şi cu ultima dispută a fetelor pregătite de Florin Segărceanu.

Duelul dintre cele două ţări este programat pe 21 şi 22 aprilie şi contează pentru barajul de accedere în Grupa Mondială a competiţiei. Sportivele din Elveţia vor avea şansă să evolueze în una dintre cele mai cochete săli de sport din estul Europei, la Cluj-Napoca.

România s-a calificat la barajul pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, în urma unei victorii categorice în faţa Canadei, 3-1, în Grupa Mondială.

Elveţia are în componenţă două jucătoare care au trecut prin Top 10, Belinda Bencic şi Timea Bacsinszy, a doua fiind şi o jucătoare de excepţie în proba de dulbu. Din Lotul condus de Heinz Guenthardt mai fac parte Jil Teichamnn şi Viktorija Golubic.

Întâlnirea din Fed Cup este a doua partidă organizată de Cluj-Napoca după întâlnirea dintre România şi Maroc, din Cupa Davis, în Grupa II Europa-Africa.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)