Ronald Koeman este noul selectioner al Olandei

0
Posted February 7, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

ronald-koemanOlanda și-a desemnat noul selecționer. Ronald Koeman a fost numit pe banca tehnică a Portocalei mecanice, în urma demiterii lui Dick Advocaat, cel care a ratat calificarea la Cupa Mondială din Rusia, după ce selecționata antrenată de el a încheiat pe locul trei în grupa A de calificare, la egalitate de puncte cu locul doi, Suedia, și la patru distanță de Franța.

Federația Olandeză de Fotbal a declarat într-un comunicat oficial numirea fostului star de la Barcelona în post: “Federația a ajuns la un acord cu Ronald Koeman (foto) pentru desemnarea acestuia în postul de selecționer al naționalei Oranje. Koeman a semnar un contract care intră în vigoare imediat și durează până la Mondialul din 2022, inclusiv.”

Koeman, care a fost concediat de Everton în toamna anului trecut, are ca obiectiv principal calificarea cu Olanda la Mondialul din 2022, dar și accederea în turneul final al EURO 2020. Pentru noul selecționer, aceasta este a zecea experiență pe banca tehnică a unei echipe, după Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenord, Southampton și Everton.

Rămâne de văzut dacă Koeman va aduce gloria de altă dată selecționatei Olandei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)