Sa speram ca acest proiect va prinde viata in Oradea!!!

0
Posted February 2, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

proiect sala polivalentaÎn urma soluţionării unei contestaţii de către Curtea de Apel București, CompaniaNațională de Investiții va semna în cursul acestei luni contractul de execuție pentru Sala de sport polivalentă care urmează să fie construită în Oradea, pe amplasamentul actual al Pieţei Obor.

Piața Obor urmează să fie mutată pe un nou amplasament până la sfârșitul lunii iunie, în așa fel încât să poată începe lucrările la Sala de Sport. Terenul pentru Sala de sport polivalentă este pus la dispoziție de Primăria Oradea, amplasamentul fiind situat în imediata vecinătate a Campusului Universitar al Universității Oradea.

În următoarele luni, consorțiul care a câștigat licitația pentru proiectarea și execuțiasălii de sport va lucra la realizarea proiectului tehnic, va depune documentațiile pentru obținerea avizelor necesare, inclusiv pe cel de la Autoritatea Aeronautică, iardacă nu vor fi probleme, cel mai probabil în vara acestui an se va finaliza proiectultehnic, urmând să înceapă lucrările.

În paralel, Administraț ia Domeniului Public va începe de la sfârșitul lunii februarie lucrările de amenajare a noii Piețe Obor, care vor fi executate de firma Trameco,amplasamentul de 8,3 hectare fiind vizavi de cartierul Europa, peste șoseaua decentură. În patru luni de la emiterea ordinului de lucrări, acestea ar urma să fie gata,în așa fel încât, începând cu 1 iulie 2018, piața să funcționeze pe noul amplasament.

Până la finalul acestui an, Primăria Oradea i constructorul vor finaliza studiul deșfezabilitate pentru parcările, accesele i amenajările exterioare aferente Sălii deșsport, lucrări ce vor costa aproximativ 3 milioane de euro.

Lucrările la parcări ișaccese se vor realiza la jumătatea anului 2019, în a a fel încât până la finalizarea Sălii de Sport Polivalente, și acestea să fie gata.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)