Se apropie cu pasi repezi alegerile pentru conducerea FR Handbal

0
Posted February 9, 2018 by Lucian Popa in Handbal

lecusanu-grasuCinci zile au ramas pana cand vom afla numele noului presedinte al federatiei Romane de Handbal! Alexandru Dedu, Narcisa Lecusanu (foto) si Robert Licu sunt cei trei candidati. Dedu conduce federatia din 2014.

14 februarie va fi o zi importantă pentru handbalul românesc. Federaţia Română de Handbal îşi alege preşedintele, iar Alexandru Dedu, Narcisa Lecuşanu şi Robert Licu vor încerca să convingă Adunarea Generală că merită să se afle în fruntea handbalului pentru următorii patru ani.
Pe 10 februarie 2014, Alexandru Dedu i-a luat locul lui Cristian Gatu, cel care condusese Federaţia timp de 18 ani. De data aceasta, principalul contracandidat al lui Dedu va fi fără îndoială Narcisa Lecuşanu.

”Nu sunt lupte, nu sunt lupte, din punctul meu de vedere nu este o luptă. Pentru mine este un lucru absolut necesar continuitatea pentru că am arătat dârzenie, muncă şi rezultate intr-un context nu tocmai favorabil”, a declarat Alexandru Dedu la Telekom Sport.

Narcisa Lecuşanu se declară un om de echipă: ”Nu mi se pare un meci, eu cred într-o echipă, cred, eu vin din handbal, aşa cum ai spus am fost mereu un om de echipă şi întotdeauna mi-a plăcut să ne înţelegem. Întotdeauna mi-a plăcut să câştig, aşa e, şi sper că şi pe 14 voi câştiga”.

Dedu este mulţumit de ceea ce a realizat.

”Dacă este să îmi reproşez ceva este faptul că nivelul meu şi al echipei mele de a fi ”Nostradamus” nu este atât de ridicat. Banii din conturi nu puteau asigura decât salariile din FRH decât pentru o lună şi jumătate. Antrenorii din centrele naţionale nu erau plătiţi, diferite datorii către terţi, contractele de parteneriate erau cu banii închişi. Mi-a luat cel puţin doi ani de zile să reuşesc să redresez şi să fiu cât de cât sustenabil pe plan finaniar”, a mai spus Dedu.

Narcisa vine însă cu alte obiective.

”Dezvoltarea handbalului la nivelul copiilor şi juniorilor, dezvoltarea handbalului de performanţă. Consider că e nevoie să ne aplecăm mult mai mult la tot ceea ce înseamnă handbal juvenil. E oportun să introducă şi handbalul o regulă cum a introdus fotbalul, să avem în teren un jucător sub 21 de ani. Trebuie să ne gândim foarte bine dacă vrem să mai avem echipe naşionale, consider că trebuie să facem ceva în acest sens”, a concluzionat Narcisa Lecuşanu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)