Sectia de judo de la LPS Bihorul, cea mai productiva

0
Posted February 6, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

vlad luncanLa obișnuita conferință de presă săptămânală, Dan Matei și Lucian Stance director și respectiv director adjunct al LPS Bihorul Oradea au făcut o scurtă analiză a anului 2017 în ceea ce privește medaliile. În ceea ce privește numărul de medalii față de alți ani, este un pic mai slab datorită unui schimb de generații, dar nici valoarea acestora nu este una foarte mare.

Secția de judo a salvat onoarea LPS-ului în 2017 prin Vlad Luncan, cel care s-a făcut remarcat la mai multe întreceri oficiale internaționale. Cinci medalii  dintre care una de aur, una de argint și trei de bronz a obținut secția de judo sunt rezultatele pe plan internațional. Pe plan intern, LPS-ul a obținut 25 locuri întâi, 19 locul doi și 32 locuri trei. Cel mai multe medalii din nou secția de judo, dar și atletismul sau gimnastica ritmică vine din spate. În total un număr de 76 medalii obținute de 1 307 sportivi. La o primă vedemre, par mulți spotivi, dar aici includem și jocurile de echipă, unde se cumulează doar o singură medalie pe o echipă întreagă.

“Noi sperăm ca anul 2018, să fie unul mai productiv, în condițiile în care unii dintre elevi vor fi cu o experiență în plus. Încercăm să le oferim din nou cele mai bune condiții pentru performanță, acum e nevoie de continuitate în rezultate. Vom vorbi separat de secția de fotbal unde avem unii juniori în Liga a II-a sau chiar în Liga 1” avea să concluzioneze Lucian Stance.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)