Simona Halep a plecat peste ocean, la un turneu interesant

0
Posted February 28, 2018 by Lucian Popa in Tenis

TENIS: SIMONA HAKEP - ANDREA PETKOVIC, FED CUP ROMANIA - GERMANISimona Halep a plecat, marți 27 februarie, in SUA, pentru a participa la turneul de la Indian Wells.

La plecarea din tara, sportiva noastra a acordat un interviu in care a vorbit si despre situatia sa medicala.

“Ma simt ok. M-am antrenat un pic in sala de forta. Nu am avut dureri la talpa si sper sa fie bine si la meciuri. Cu siguranta voi face si tratament acolo si sper sa fiu gata cand incepe. Mai am cam 10 zile.

Am avut probleme cu genunchiul anul trecut, iar acum sunt din nou cu mici probleme la talpa, dar eu sper sa fiu gata, sa intru pe teren si sa ma simt bine, ca si la Doha. Nu am niciun obiectiv clar la Indian Wells”, a spus Simona Halep(foto).

Simona a vorbit si despre lupta cu Caroline Wozniacki pentru ocuparea primului loc in clasamentul WTA.

“Nu stiu ce a facut la Indian Wells si Miami, eu nu am foarte multe puncte de aparat, dar nu este vorba numai de puncte. E vorba ca trebuie sa joc bine, la fel cum am inceput anul. Obiectivul meu e sa fiu numarul unu la sfarsit de an, nu acum. Acum nu are prea multa importanta.

E un turneu foarte mare si foarte important, dar nu vreau sa ma gandesc la titlu. Ma gandesc doar sa fiu sanatoasa, apta de joc si sa dau ce am mai bun”, a mai spus Simona.

Turneul de la Indian Wells va incepe pe 5 martie.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)