Succes lejer pentru voleibalistele de la CSU Oradea

0
Posted February 18, 2018 by Lucian Popa in Volei

voleiUltima etapă a Diviziei A2 – Seria Vest – la volei feminin și-a programat o partidă la Deva, acolo unde echipei de la locul sceund, și anume CSU Oradea pornea cu prima șansă.
CSU Oradea, pregătită de Mariana Szabo a învins cu scorul de 3-0 (18-25, 15-25, 9-25) pe CS Vlei Club.

Așa cum era de așteptat, voleibalistele din muncipiul de pe Crișul Repede au dominat meciul la toate capitolele reușind o victorie fără probleme.

CSU Oradea (foto): Fica Iuliana (capitan), Radu Fica Maria, Pasca Anca, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Maran Andreea, Breban Alexandra, Pura Madalina, Chis Flavia, Rizea Antonia si Bikfalvi Alexandra (libero).

Urmeaza ca faza a doua sa inceapa peste 2 saptamani, cand echipele vor disputa jocuri tur-retur iar daca va fi cazul intalnirea decisiva se va juca pe terenul echipei mai bine clasate. Astfel, CSU Oradea va intalni tot echipa din Deva, clasata pe locul sapte, primul joc se va desfasura in data de 3 martie, la Oradea.
CSU Oradea va profita de saptamana libera si va raspunde invitatiei de a participa la un turneu amical international in vederea pregatirii
play-off-ului ce se va desfasura la Lugoj in perioada 24-25 februarie.
Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)