Vasile Miriuta pus pe liber de conducerea lui Dinamo. Florin Bratu noul antrenor

0
Posted February 25, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

vasileDinamo a ratat prezenţa în play-off după ce a pierdut meciul decisiv împotriva Astrei Giurgiu, scor 0-2. Ionuţ Negoiţă a decis să îl dea afară pe antrenor.
Vasile Miriuţă (foto) a efectuat antrenamentul de duminică dimineaţa al dinamoviştilor, iar după şedinţa de pregătire va avea o discuţie hotărâtoare cu oficialii clubului privind situaţia sa de la Dinamo.

Finanţatorul clubului, Ionuţ Negoiţă, a decis să îl demită pe Vasile Miriuţă după ce acesta a ratat obiectivul principal din acest sezon, calificarea în play-off.

Dinamo, fără Miriuţă în derby-ul cu Craiova
Dinamo are un meci important peste câteva zile, pe terenul Universităţii Craiova. Joi, “câinii” joacă pe Ion Oblemenco în sferturile de finală ale Cupei României, competiţie care reprezintă ultimul tren al lui Dinamo spre Europa.

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a avut o reacţie dură la adresa lui Miriuţă la finalul meciului cu Astra: “Să explice antrenorul situaţia. Când câştigă echipa este meritul antrenorului şi când pierde este problema conducerii? Bine, o să ne explice nouă şi mai apoi o să vă explice şi dumneavoastră. Este cel mai greu moment din era Ionuţ Negoiţă. În ceea ce priveşte ce vom face în zilele următoare, nu pot să vă răspund dacă va rămâne Miriuţă până la meciul de Cupă”

Sunt foarte mari şansele ca Dinamo să fie fără Miriuţă pe bancă la Craiova. Înfrângerea cu 0-2 de pe terenul Astrei Giurgiu a dus echipa lui Vasile Miriuţă până pe locul 8 în clasament, poziţie de pe care vor începe play-out-ul. Noul antrenor al echipei va fi Florin Bratu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)