Lauda activitatea baschetului oradean. Handbalul nu are deocamdata buget de Liga

0
Posted March 5, 2018 by Lucian Popa in Baschet

serbanInvitat în cadrul unei emisiuni tv la Digi 24 Oradea, Șerban Sere (foto) președintele CSM Oradea a vorbit despre victoria de vineri cu U BT Cluj.

“Un succes meritat, 80-85 % din timp am fost in avantaj pe tabelă, am gestionat mult mai bine finalul. Clujenii s-au gandit și la jocul din Cupele Europene, noi am avut o motivatie suplimentară, iar aportul publicului a fost decisiv. Mă bucur pentru un joc foarte bun și pentru 2 000 de suporteri fericiti. E greu să remarci pe cineva într-un meci în care toată echipa s-a dăruit. E un campionat strâns, dar spectacolul de acum începe. Meciurile din grupa 1-6 vor fi foarte interesante, orice pas greșit te poate duce trei sau chiar patru în jos. Nu ducem hotărâți la Timișoara, și cuvântul de ordine să fie victoria” concluziona invitatul.

Referitor la cea de-a 13 victorie a handbaliștilor, Șerban Sere lăuda activitatea secției, și vorbea despre un buget triplu pentru sezonul viitor. Nu era convins că va reușit, posibilitatea clubului este limitată la această secție, iar el a lansat o invitație pentru toți oamenii de bine să se alăture proiectului nostru, acum e momentul nu după ce se vor întâmpla diferite lucruri.

“Nu vom merge neapărat în Liga Națională, dacă nu vom avea bugetul necesar. Nu ne dorim să fim meteorici în primul eșalon. Căutpm cele mai bune soluții, iar discuțiile pe acestă temă sunt lungi, vom căuta un parter privat” declara la final.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)