Costel Galca il poate inlocui din vara pe Gheorghe Hagi

0
Posted March 7, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

Costel-Galca-EspanyolGheorghe Hagi își dorește o nouă provocare în carieră și sunt șanse mari ca în vară să părăsească banca tehnică a echipei pe care a fondat-o, Viitorul Constanța. Managerul general al clubului de la malul mării, Cristian Bivolaru, a prezentat variantele pentru era post-Hagi.

Astfel, Costel Gâlcă (foto) ar fi primul pe listă, urmat de nume ca Jerry Gane, Flavius Stoican sau chiar Nicolae Dică, în cazul în care acesta va pleca / va fi demis de la FCSB.

”Sunt mulți antrenori pe care Gică îi apreciază. Gâlcă e unul dintre ei, mai e chiar și Flavius Stoican, alt nume e cel al lui Jerry Gane. Dică e un antrenor pe care Gică îl apreciază, dar e greu să vii după Steaua și să-l iei. Gică este legat de Școala de Fotbal a Barcelonei și are pusă la punct filosofia tehnico-tactică pe modelul respectiv deci și un antrenor străin este luat în calcul”, a spus Cristian Bivolaru la Digi Sport .

După ce a reușit o triplă istorică la FCSB, trecând apoi și pe la Espanyol Barcelona, Gâlcă a antrenat în ultimii ani în Arabia Saudită, la formații modeste precum Al Taawon și Al-Feiha, fiind fără angajament din noiembrie, când a fost demis de cea din urmă echipă saudită.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)